Wat voor de importafhandeling geldt wat betreft arbeidsintensiviteit , geldt net zo voor exportgroupage

Vanaf het moment van aanmelden tot het beladen van de lading in de containers is er een continue proces gaande van controle en supervisie om de goederenstroom met bestemmingen over de hele wereld tot een goed einde tebrengen. Zowel administratief als operationeel is exportgroupage zeer foutgevoelig . Afgezien van de hoge kosten die een foute belading met zich meebrengt worden strak ingeplande productieprocessen verstoord met alle gevolgen vandien.

Dankzij de onlineverbindingen en digitale technieken , hebben we de mogelijkheid op het maken van fouten tot een minimum terug gebracht

Bekwame heftruckchauffeurs voeren al voor het laden een uitvoerige inspectie uit. Deze inspectie bestaat uit een controle op partijnummer, bestemming, aantal colli, port marks en overige merken en nummers. Alleen als de zending 100% correct is wordt deze geladen in de container. Zorgeloos een container laten laden dus. Alles word uiteraard goed vast gezet zodat alle goederen in de juiste staat aankomen op welke bestemming dan ook ter wereld. Neem gerust contact met ons op via de online contact pagina voor al uw vragen.