Cargo Terminal Gadering BV is uw betrouwbare transport partner van zeecontainers in alle soorten en maten

Van Open Top containters tot Flatracks, wij vervoeren haast elk type container. Dagelijks hebben wij minimaal 7 container trekkers die continue naar de Rotterdamse of Antwerpse haven op en neer rijden en maken daarbij ook nog gebruik van aanvullende charters om de piekmomenten op te vangen. Al onze vrachtauto’s zijn uitgerust met een communicatie-en volgsysteem , waardoor we een nog betere controle hebben op het verloop van het hele proces. Hierdoor kunnen wij veel sneller inspelen op bijvoorbeeld onverwacht lange wachttijden op de terminal. Doordat wij haast het gehele containertransport van en naar onze eigen loods in eigen beheer hebben kunnen wij zeer flexibel en kostenbesparend te werk gaan.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren en afhandelen van gevaarlijke goederen. Vrijwel al onze medewerkers hebben de noodzakelijke opleidingen gevolgd om de behandeling van gevaarlijke stoffen volgens de geldende voorschriften af te handelen. Zowel de loods als de transporteenheden zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen, ingeval er calamiteiten optreden.

Continue aan- en afvoer van containers  is essentieel voor een soepele doorstroming van het verkeer

In het verleden werd het containervervoer voornamelijk door onze klanten geregeld ,die het werk vervolgens bij verschillende transporteurs onderbrachten. Containers kwamen veelvoudig te laat , allemaal tegelijk ,of werden vergeten.  Dit leidde tot chaotische toestanden , waardoor onze klanten met onnodige problemen, klachten maar ook kosten opgezadeld werden.